Outdoor life-coaching

Bij deze vorm van coaching blijven we niet in de luie stoel zitten maar komen we in beweging: we gaan de natuur in. We spreken af aan de rand van het bos. We zullen niet lang en veel wandelen maar meer slenteren en veel blijven staan, kijken en voelen. Ik zal je uitnodigen om je thema te delen dat je wilt onderzoeken om vervolgens tijdens de wandeling de antwoorden op te wachten die zullen verschijnen. 

Het is een wonderlijke wandeling, een reis buiten tijd en ruimte waarin alles wat er gebeurt dient om je die antwoorden te verschaffen die je nodig hebt om verder te komen. Het is een magisch proces waarin je wandelt in een spiegelcabinet vol symbolen en vingerwijzingen …   

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Christian kon mij helpen door zijn volledige aandacht te geven. Hij luisterde goed en stelde vragen waardoor ik kon verwoorden waar het voor mij om gaat. Ik heb nu een fijne baan, in een mooie omgeving.   K.G.