Cursus in wonderen

De Cursus is voor mij het spirituele pad dat ik al sinds m'n 32e bewandel. Het wordt door velen als theoretisch en abstract ervaren, maar tegelijkertijd als een thuiskomen van 'zo is het', 'zo heb ik het al lang gevoeld'. Het boek zelf beslaat 2000 pagina's en bestaat uit 3 delen: Tekstboek, Werkboek en Handboek voor Leraren. Een flink boek dat je niet zomaar leest.

Dus als we met de Cursus aan de slag gaan zal dat volstrekt afgestemd zijn op jouw behoefte en ervaring met de Course. Jouw vragen met betrekking tot deze levensvisie zijn meer dan welkom en zal ik dankzij met jarenlange ervaring als leraar goed kunnen beantwoorden. Het kan enorm helend zijn om samen stil te zijn, te bidden of een werkboekles te lezen die voor jou van toepassing is. 'Laten we stil zijn en naar de waarheid luisteren ...' (les 106) ...

Ik heb vooralsnog 2 artikelen op deze website geplaatst:

Beknopte samenvatting van de Cursus

Wat is een Cursus in Wonderen?

Mocht je meer over A Course in Miracles willen weten kan ik je deze Engelse site ten zeerste aanbevelen: Circle of Atonement.

In de lijn hiervan wil ik je deze prachtige website over bijna-doodervaringen niet onthouden, zo hoopgevend!

Heb je vragen? Neem gerust contact op.