Lomi-lomi

Deze Hawaiaanse massagetechniek is een soort healing-ritueel dat met grote aandacht wordt uitgevoerd. Kenmerkend hiervoor zijn de grote hoeveelheden warme olie en rithmische lange strijkingen van top tot teen. Haast dansend word je gemasseerd met volle omhullende aanrakingen. Het is best een zinnelijke beleving die neigt tot een tantramassage met het grote verschil dat je op een tafel ligt en met een omslagdoek respectvol bedekt bent.

Liefdevol, hemels en thuiskomen. De sfeervolle, warme en uitnodigende ruimte gaf me meteen een gevoel van een warm bad waar ik me meteen helemaal op mijn gemak voelde. Daarnaast is Christian heel integer, oprecht en liefdevol. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen lichaam en de liefdevolle aanrakingen gaven mij het gevoel dat ik ook echt zacht en liefdevol mag zijn voor mezelf. Dank je wel voor deze prachtige ervaring.     J. B. 

Christian masseert met liefdevolle aandacht, neemt in alle rust de tijd. Hij spreekt niet en dat is wat mij betreft ook goed, hoewel hij aangeeft, dat er ook gesproken kan worden. Deze behoefte heb ik niet, ik geniet liever van de aanrakingen.   H.R.