Holistische massage

Holistisch betekent heel, en het is dan ook een massage die zich op je heelheid richt en waarin je tot diepe ontspanning kunt komen. De massage vindt plaats op de (van onderen verwarmde) massagetafel met warme biologische kokosolie. Je houdt je lichaam uiteraad zo veel bedekt als jij zelf verkiest. Lange strijkingen en korte knedingen wisselen elkaar af, en er is ook de mogelijkheid om spanningen in je lijf extra aandacht te geven. De nadruk ligt echter op rust en niets-doen.

Het is ook mogelijk een vierhandenmassage te boeken die ik samen met mijn assistente (een ervaren vrouwelijke masseur) zal geven.

Dank je Christian voor deze heerlijke massage. Het begon heeeel spannend. Ik kreeg het warm, begon te zweten en dacht, nee, dit kan ik niet. Misschien moet ik weg. Te spannend, maar ik bleef. Jij legde je handen op mijn rug en ik kon voelen hoe spannend ik dit vond. Oeie! Kon bijna niet ademen. Gelukkig ging je vrij snel naar de voeten, heel zacht en ik kon ontspannen. Heel fijn dat jij begon met de voeten te masseren en rustig verder naar de benen. Zo kon ik rustig ontspannen.   B.R.

Bedankt voor de muzikale en liefdevolle handenwandeling op en door m’n lichaam. … Ik vond het erg fijn, doortastend, respectvol en in goede afstemming hoe Christian mijn lichaam masseerde. Ik kon mezelf enorm ontspannen en landen in mijn lichaam.  R.E.